Now Reading:
29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu vraća se na predpandemijske brojke – Predstavit će se 400 izlagača, 40-tak OPG-ova i više od 50 obrta iz desetak zemalja
Full Article 2 minutes read

29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u Gudovcu vraća se na predpandemijske brojke – Predstavit će se 400 izlagača, 40-tak OPG-ova i više od 50 obrta iz desetak zemalja

Od petka do nedjelje na sajamskom prostoru u Gudovcu održat će se 29. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam na kojem će se predstaviti gotovo 400 izlagača, 40-tak OPG-ova i više od 50 obrta iz desetak zemalja.

Prometnih gužvi i poteškoća s parkiranjem kao za proljetnog sajma ne bi trebalo biti jer je, bude li potrebe, osiguran i parking na zaobilaznici udaljenoj dva kilometra od sajamskog prostora. Ondje će se moći parkirati minimalno 500 automobila. Osiguran je i autobusni prijevoz s tog mjesta do sajma, a autobusi će voziti prema ulazu na sajam svakih 20 minuta. Također, organiziran je i prijevoz s Autobusnog kolodvora prema Bjelovarskom sajmu svakih sat vremena, počevši od 9 sati.

Zadovoljan organizacijom sajma je i župan Marko Marušić.

– Drago mi je da napokon nakon dvije godine nema ograničavajućih epidemioloških mjera. Sajamski prostor potpuno je popunjen i na tome čestitam direktoru i njegovom timu. Od ove godine još više je uključeno Ministarstvo poljoprivrede – istaknuo je župan.

Zadovoljan je i stručnim predavanjima koje je inicirala Županija, a jedno od najvažnijih je ono o gradnji sunčanih elektrana gdje će poljoprivrednici moći dobiti sve informacije o kapacitetima solarnih panela potrebnih za njihovo gospodarstvo, visini investicije i potrebnoj dokumentaciji.

Direktor Bjelovarskog sajma Zlatko Salaj predstavio je program jesenskog sajma te istaknuo da su svi izložbeni prostori puni i da se sajam vraća na predpandemijske brojke. Organizirano je 17 stručnih predavanja.

Još jedna od novosti na ovogodišnjem sajmu je da će se ulaznica moći platiti i karticom.

www.sjever.hr
06.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.