Now Reading:
FOTO: Župan Koren obišao Viroexpo i podržao koprivničko-križevačke obrtnike i poduzetnike
Full Article 1 minutes read

FOTO: Župan Koren obišao Viroexpo i podržao koprivničko-križevačke obrtnike i poduzetnike

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren, njegov zamjenik Ratimir Ljubić i suradnici zajedno sa županom Virovitičko-podravske županije Igorom Androvićem u subotu su obišli izlagačke prostore 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2022.

Koprivničko-križevačka županija ovogodišnji je partner Sajma, a u suradnji sa županijskom Obrtničkom komorom, HGK Županijskom komorom Koprivnica i županijskom Turističkom zajednicom organizirano je predstavljanje županijskih poduzetnika i obrtnika na zajedničkom izlagačkom prostoru.

Župan Koren podržao je poduzetnike i obrtnike u promociji i razvoju njihovih djelatnosti, a ujedno su razgovarali o aktualnim temama u gospodarstvu. Župan Andrović tom mu je prilikom uručio simboličan dar u znak zahvale na partnerstvo na Sajmu.

Inače, Sajam se održava nakon dvije godine pauze zbog pandemije koronavirusa, a uz hrvatsku Vladu, pokrovitelji su Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstvo poljoprivrede i Ministarstvo turizma.

Za posjetitelje i izlagače pripremljen je najveći vanjski izložbeni prostor u povijesti Sajma te bogat i sadržajan popratni edukativni, kulturni i zabavni program.

www.sjever.hr / kckzz.hr
03.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.