Now Reading:
Novi pomoćnici u nastavi spremni za rad s djecom u novoj školskoj godini u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije
Full Article 50 second read

Novi pomoćnici u nastavi spremni za rad s djecom u novoj školskoj godini u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije

U sklopu projekta „Prsten potpore V“ u osnovnim i srednjim školama Zagrebačke županije, partnerima u provedbi projekta, provedeni su natječaji za zapošljavanje i odabrani su kandidati za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi koji će tijekom školske godine 2022./2023. pružati podršku učenicima s teškoćama.

U četvrtak i petak, 1. i 2. rujna 2022. godine, provedeno je osposobljavanje 50 kandidata koji do sad nisu imali priliku završiti edukaciju za obavljanje poslova pomoćnika u nastavi. Edukaciju je proveo Darko Kobetić ravnatelj Centra znanja Profectus iz Jastrebarskog.

Tijekom edukacije stavljen je naglasak na primjere iz prakse kroz koje su polaznici usvojili znanja i vještine za pružanje podrške učenicima s teškoćama. Aktivnim sudjelovanjem, mnoštvom pitanja i komentara polaznici su iskazali motiviranost i spremnost za rada u ulozi pomoćnika u nastavi.

sjever.hr/zagrebacka-zupanija.hr
02.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.