Now Reading:
KAOS NA A1: Usred navijačkih sukoba zapela i djevojčica (11) na respiratoru
Full Article 2 minutes read

KAOS NA A1: Usred navijačkih sukoba zapela i djevojčica (11) na respiratoru

Oko 15 sati na odmorištu Jadova na autocesti A1 navijači Hajduka koji su putovali prema Osijeku izašli su iz svojih vozila maskirani kacigama i zaustavili promet na jednoj od najfrekventnijih cesta u Hrvatskoj. Putnici su u višekilometarskoj koloni više od sat vremena čekali na vrućini da promet ponovno krene, a među njima je bila i obitelj 11-godišnje Jane koja boluje od spinalne mišićne atrofije zbog čega je spojena na respirator.

– Nitko nema to pravo, zaustaviti promet. Imam dijete na respiratoru. Stojimo sat vremena na autoputu, a ne znamo što se događa, ispričao je Josip Petrić, otac djevojčice Jane (11) koja boluje od spinalne mišićne atrofije za Dnevnik.hr, a prenosi 24 sata.

To nisu navijači, to su teroristi! Maskirani, palice… Policija je trebala jače reagirati, ovo je strašno! Dječica su hodala mokra uz ogradu autoceste, takva neugodna situacija – rekao je Petrić te istaknuo da je situacija za njegovu obitelj bila vrlo teška.

Naime, obitelj je putovala s godišnjeg odmora u Omišu prema kući u Bratini kod Zagreba.

Kada je mjesto događaja stigla policija Petrići su pitali što se događa i tražili da ih preprate na vrh kolone. Jedan policajac bio je izrazito bezobrazan, rekao je Josip Petrić, no drugi je reagirao izvanredno. Policajac na motoru upalio je rotaciju i otpratio obitelj na početak kolone, prenosi 24 sata.

www.sjever.hr/www.24sata.hr
29.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.