Now Reading:
Načelniku Sinkoviću uručeno priznanje za Najljepši park u Hrvatskoj: Uspjeli smo promovirati Goričan i Šudericu na kartu Hrvatske
Full Article 1 minutes read

Načelniku Sinkoviću uručeno priznanje za Najljepši park u Hrvatskoj: Uspjeli smo promovirati Goričan i Šudericu na kartu Hrvatske

Nakon što je Općina Goričan osvojila laskavu titulu za najljepši park među hrvatskim općinama, načelnik Emanuel Sinković preuzeo je priznanje.

Podsjetimo, izbor je organizirao portal gradonacelnik.hr, a u tjedan dana publika na Facebooku glasala je za svoje favorite među kojima je i prekrasna Šuderica u Općini Goričan koja je po glasovima publike osvojila prvo mjesto.

Park Šuderica u konkurenciji općina natjecao se s Parkom skulptura iz Ernestinova. Može se reći da se na dobitku i Goričan i Ernestinovo pošto je Park skulptura odnio pobjedu u izboru žirija, a Šuderica je osvojila srca publike.

Načelnik Sinković ponosan je na ovo priznanje.
-Drago mi je da smo uspjeli promovirati Goričan i Šudericu na kartu Hrvatske i to na najljepši mogući način. U proteklih godinu dana, uložili smo preko 2 milijuna kuna na dodatne sadržaje na našoj prekrasnoj Šuderici, a sa dodatnim investicijama nastavljamo i dalje – istaknuo je ranije Sinković dodajući kako je ogroman potencijal Šuderice sada i šire poznat.

a.kučić/sjever.hr
25.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.