Now Reading:
Pijan mladić u slijetanju s kolnika ‘pokosio’ još tri automobila pa završio u bolnici
Full Article 2 minutes read

Pijan mladić u slijetanju s kolnika ‘pokosio’ još tri automobila pa završio u bolnici

Jučer, 22. kolovoza 2022. godine nešto poslije 23 sata u Jurovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 23-vozač osobnog automobila.

Prometnu nesreću skrivio je „mladi vozač“, rođen 1999. godine, upravljajući Hondom Accord, čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1,45 g/kg. Pošto brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste (zavoj i mokar kolnik), vidljivosti (noć) te atmosferskim prilikama (kiši), u zavoju je izgubio nadzor nad upravljanjem te u zanošenju automobilom sišao izvan kolnika, gdje je stražnjim bočnim dijelom automobila udario u betonski stup niskonaponske električne mreže, dok je prednjim dijelom automobila udario u betonski rub kolnog ulaza obiteljske kuće.

U nastavku kretanja prednjim dijelom automobila udario je u Opel Insigniju, čakovečkih registarskih oznaka, koja je bila parkirana na asfaltiranoj površini ispred obiteljske kuće. Uslijed siline udara Insignija je dobačena prema naprijed te je bočnim dijelom udarila u bočni dio Škode Superb, čakovečkih registarskih oznaka, koja je također bila parkirana na asfaltiranoj površini ispred spomenute obiteljske kuće.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni 23-godišnji vozač prevezen je u čakovečku bolnicu, gdje mu je pružena liječnička pomoć, dok će se težina zadobivenih ozljeda naknadno okvalificirati.

Vozač Honde zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama prekršajno će se sankcionirati.

sjever.hr
23.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.