Now Reading:
IMA SE, MOŽE SE: Prvi automobil Bugatti Rimca košta 5 milijuna eura, a vjerovali ili ne, svi su rasprodani!
Full Article 1 minutes read

IMA SE, MOŽE SE: Prvi automobil Bugatti Rimca košta 5 milijuna eura, a vjerovali ili ne, svi su rasprodani!

Mate Rimac, osnivač tvrtke Rimac Automobili i glavni izvršni direktor proizvođača automobila Bugatti Rimac, predstavio je u subotu prvi novi automobil koji je Bugatti Rimac dizajnirao pod njegovim vodstvom, prenosi Index.

Riječ je o modelu Bugatti W16 Mistral koji je ime dobio po vjetru koji puše na jugu Francuske. Cijena mu je vrtoglavih 5 milijuna eura, a čini se da itekako ima onih koji su dobro potkovani jer su svi automobili već rasprodani.

-Dame i gospodo, Bugatti W16 Mistral. Prvi novi Bugatti osmišljen i razvijen pod vodstvom Bugatti Rimca. Ovaj model bit će posljednji te vrste prije nego što prijeđemo na sljedeću generaciju hibridnih Bugattija. Napravit će se 99 jedinica po cijeni od 5 milijuna eura. Proteklih smo tjedana automobil pokazivali samo postojećim vlasnicima Bugattija i njima se automobil toliko svidio da je već potpuno rasprodan. Bugatti je stoga ponovno rasprodan (nema novog Bugattija koji se danas može naručiti). Proizvodi kapaciteti popunjeni su do kraja 2025. godine. Čestitamo cijelom timu na ovom nevjerojatnom postignuću – objavio je Rimac na Facebooku.

Foto: FB Mate Rimac
www.sjever.hr / index.hr / FB Mate Rimac
20.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.