Now Reading:
Nakon tragične smrti omiljenog direktora Vertopack grupe poznato tko će ga naslijediti
Full Article 1 minutes read

Nakon tragične smrti omiljenog direktora Vertopack grupe poznato tko će ga naslijediti

Uprava i zaposlenici s nevjericom su i velikom tugom primili vijest o smrti Tihomira Premužaka. Omiljen i iznimno angažiran generalni direktor Vetropackove tvornice u Hrvatskoj, iznenada je preminuo početkom kolovoza. Na različitim je pozicijama radio za Vetropack više od 23 godine. Kao generalni direktor i predsjednik Uprave, trajno je utjecao na razvoj Vetropack Straže d.d. Bio je i jedna od ključnih osoba za izradu i provedbu Vetropackove Strategije 2030.

Tihomir Premužak bio je jedna od najutjecajnijih osoba Vetropack grupe – i kao menadžer i kao osoba. Upravo je zato njegova smrt izazvala duboko suosjećanje među zaposlenicima kompanije, ali i izvan nje.

Tihomir Premužak bio je vrlo omiljen u svom kolektivu. Bio je pristupačan, pun razumijevanja i nikada nije izgubio kontakt sa zaposlenicima – čak ni u protekle dvije godine, u vrijeme COVID-19 pandemije.

Dana 16. kolovoza 2022. Vetropack grupa objavila je da će Darko Šlogar, direktor prodaje i marketinga u Hrvatskoj, privremeno preuzeti odgovornosti lokalnoga generalnog direktora.

sjever.hr/vetropack.hr
16.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.