Now Reading:
Završilo 3. izdanje Ljetne trail lige Šušelj Breg – Evo tko je bio najbolji među 59 natjecatelja
Full Article 2 minutes read

Završilo 3. izdanje Ljetne trail lige Šušelj Breg – Evo tko je bio najbolji među 59 natjecatelja

Ovog četvrtka je završeno 3. izdanje ljetne trkačke trail lige, Šušelj breg trail liga 2022.

Kroz 10 održanih kola na ligi je ukupno sudjelovalo 59 natjecateljica i natjecatelja na dionicama od 5 i 7 kilometara na živopisnim stazama na obroncima iznad Krapine.

Detaljne rezultate donosimo u nastavku teksta:

Na dionicama od 5 kilometara među ženskim natjecateljicama, prvo je mjesto osvojila Lana Ljuma Skupnjak, drugo mjesto je pripalo Ani Gorup Hršak, a treće Heleni Krstić. Među muškim natjecateljima najbolji je bio Neven Malarić, dok su se na drugo i treće mjesto pozicionirali Karlo Frljužec i Miljenko Hmelina.

U utrkama na 7 kilometara prvo je mjesto izborila Dijana Janžek, drugo mjesto Natalija Mučnjak te treće mjesto Karla Primorac. U muškoj ekipi najbrži na 7 kilometara bio je Zoran Kranjčec, drugo je mjesto pripalo Antoniu Mučnjaku, a treće Vjeranu Skupnjaku.

– Sljedeća je na rasporedu jesenska cestovna trail liga sa startom i ciljem na Gradskoj tržnici u Krapini na poznatoj kružnoj stazi Krapinskog cenera i to na dionicama od 5 i 10 km. Vidimo se 1. rujna na 1. kolu Jesenske cestovne lige Miholjščak – poručili su organizatori.

www.sjever.hr / Facebook TK Maraton Krapina
12.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.