Now Reading:
Na čelu Turističke zajednice Grada Lepoglave i dalje nova/stara direktorica Ljubica Dubovečak
Full Article 2 minutes read

Na čelu Turističke zajednice Grada Lepoglave i dalje nova/stara direktorica Ljubica Dubovečak

Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Lepoglave potvrdilo je na sjednici održanoj 12. srpnja 2022. godine Ljubicu Dubovečak za direktoricu Turističke zajednice Grada Lepoglave. Time je zaključen javni natječaj za izbor direktora/ice koji će u narednih četiri godine nastaviti raditi na razvoju turističke ponude i turističkih potencijala Grada Lepoglave.

Planiramo nastaviti s održavanjem manifestacije koje su se potvrdile kao dobre. Pri tom ćemo nastojati poboljšati ih i uvesti nove sadržaje. Po potrebi organizirat ćemo i nove manifestacije bude li za njih postojao interes i potreba. U narednom razdoblju Turistička zajednica Grada Lepoglave uključit će se kao partner u projekte uređenja Gaveznice i izgradnje Centra za posjetitelje. Zajednica će provoditi promotivne aktivnosti vezane za turističke proizvode i aktivnosti na gradskom području te pružati potporu onima koji se bave razvojem turističke ponude – poručila je Ljubica Dubovečak.

Gradonačelnik Marijan Škvarić, uz čestitke direktorici na imenovanju, istaknuo je da je Grad Lepoglava među prvima u Varaždinskoj županiji proveo natječaj za izbor direktora turističke zajednice u novom mandatu.

sjever.hr 13.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.