Now Reading:
Donosimo bogat program ovogodišnjeg Ljeta u Loboru – sport, pub kviz, večer folklora i dan zagorske glazbe samo su djelić onog što vas očekuje
Full Article 2 minutes read

Donosimo bogat program ovogodišnjeg Ljeta u Loboru – sport, pub kviz, večer folklora i dan zagorske glazbe samo su djelić onog što vas očekuje

Koncertom Nikole Šrajbeka pod nazivom „Gitaristički recital” u petak u 20 sati na Svetištu Majke Božje Gorske započinje ovogodišnje Ljeto u Loboru koje donosi zaista bogat program za sve uzraste.

Bit će tu ponešto za svakoga, od koncerata, kulturno-umjetničkih programa, sporta, programa za djecu, pa do nezaobilaznog dijela svake zagorske manifestacije, tamburaša i dobre zagorske glazbe.

U subotu će se održati ribički kup, dok je srijeda, 20. srpnja rezervirana za humanitarnu večer. Četvrtak će biti dječji dan, a petak dan tradicije i kulture kada će se mimohodom centrom Lobora predstaviti KUD-ovi i bit će održana večer folklora.

Subota, 23. srpnja rezervirana je za sport, a nedjelja za zagorsku glazbu i jedan od najpoznatijih festivala ovih krajeva, Loborfest. Program u ponedjeljak predviđen je za mlade koji će uživati uz pub kviz i druženje uz tamburaše, a u utorak, 26. srpnja na Dan Općine nakon mimohoda udruga i svete mise održat će se svečana sjednica Općinskog vijeća.

Navečer će mještanke zabavljati muška utrka u štiklama, a u šatoru će cijeli dan trajati veselica uz Elixir.

Program se nastavlja i u kolovozu, pa će tako 13. kolovoza biti održana Loborijada, druženje djece i mladih, 20. kolovoza djeca će moći razgledati vatrogasnu opremu i družiti se s pripadnicima DVD-a, a zadnje subote u kolovozu družit će se s lovcima.

Djeca i mladi će se prigodno oprostiti od najtoplijeg godišnjeg doba u subotu, 3. rujna uz Udrugu Loborfest i vatromet.

www.sjever.hr / FB Ljubica Jembrih
11.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.