Now Reading:
Proširenje javne rasvjete na području Grada Lepoglave
Full Article 1 minutes read

Proširenje javne rasvjete na području Grada Lepoglave

Nakon potpisivanja ugovora o radovima s tvrtkom Elektro Golub, Grad Lepoglava kreće s proširenjem javne rasvjete na gradskom području. Ugovor su potpisali gradonačelnik Marijan Škvarić i Stjepan Golub, vlasnik tvrtke Elektro Golub kojoj je Grad Lepoglava, nakon provedenog postupka javne nabave, dodijelio poslove proširenja javne rasvjete po gradskim mjesnim odborima. Ugovorena vrijednost radova, u okviru kojih će biti postavljeno novih 60-ak rasvjetnih tijela javne rasvjete, je 41.093 kuna.

– Na područjima na kojima se za to ukazala potreba javnu rasvjetu proširit ćemo dodatnim rasvjetnim tijelima. Aktivnost je to koju provodimo u dogovoru s mjesnim odborima, a s ciljem da građanima na cijelom gradskom području osiguramo što kvalitetnije uvjete za život – istaknuo je gradonačelnik Škvarić podsjetivši da je cijelo područje Grada Lepoglave u velikoj mjeri pokriveno javnom rasvjetom koja se proširuje prateći provedene rekonstrukcije niskonaponske mreže.

Tako će ove godine, za što je nedavno također potpisan ugovor, na području Zlogonja biti postavljeno 25 novih stupova javne rasvjete i 14 novih rasvjetnih tijela.

www.sjever.hr
06.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.