Now Reading:
Tri parka sa sjevera Hrvatske natječu se u izboru „Najljepših parkova Hrvatske” – lajkajte ih i podržite u dobivanju nove titule
Full Article 2 minutes read

Tri parka sa sjevera Hrvatske natječu se u izboru „Najljepših parkova Hrvatske” – lajkajte ih i podržite u dobivanju nove titule

Krenuo je  izbor Najljepših parkova u Hrvatskoj – novi projekt gradonačelnik.hr-a kojega, po uzoru na uspješne i popularne izbore za Najljepši vrtić i Najljepši advent ove godine po prvi puta se provodi na Facebook stranici.

Kako bi ovaj izbor podigli na višu razinu, uz izbor na FB-u u kojemu će kao i uvijek presuditi broj lajkova, uvodi se i nagrada stručnog žirija. U suradnji sa Hrvatskim društvom krajobraznih arhitekata, razradili su niz stručnih kriterija temeljem kojih će žiri – Mario Jukić, predsjednik HDKA, Andrea Knez, potpredsjednica HDKA te predstavnik gradonačelnik.hr-a, izabrati najljepše i najfunkcionalnije parkove. Kriterije možete pogledati na LINKU.

Za titulu najljepšeg parka natječe se 27 parkova iz 18 gradova i 2 općine, a mi za vas izdvajamo one najljepše na sjeveru Hrvatske.

Kao predstavnik Krapinsko-zagorske županije natječe se za Park hrvatske mladeži Grada Zlatara, ludbreški Otok mladosti brani boje Varaždinske županije, dok se Međimurci natječu sa svojim jezerom Šuderica u Općini Goričan.

Kandidati natječaja svojim fotografijama dokazuju velika ulaganja, trud i kreativnost, ali nadasve stručnost gradskih službi koje se bave njihovim uređenjem i održavanjem. Na tome im čestitamo i želimo puno sreće i lajkova u ovom izboru pa nek pobjede – najljepši!

Sve parkove možete vidjeti i za svoje favorite glasati na FB stranici. 

PRAVILA IZBORA:

-Na FB stranici abecednim redom objavljene su slike parkova za koje možete glasati

-Glasovanje traje do  6. srpnja u podne

-Broje se i priznaju lajkovi samoFB stranici, ne i na sheranim objavama!

-Pobjednike u oba izbora – FB izboru i izboru žirija proglasit će se u 2 kategorije – kategoriji gradova i kategoriji općina

sjever.hr/gradonacelnik.hr
29.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.