Now Reading:
Vrhunac „Antunova v Marofu” na sam Dan Grada i njegova zaštitnika obilježen svečanom procesijom, blagoslovom djece i svetom misom
Full Article 2 minutes read

Vrhunac „Antunova v Marofu” na sam Dan Grada i njegova zaštitnika obilježen svečanom procesijom, blagoslovom djece i svetom misom

„Antunovo v Marofu” nakon dvije godine stanke zbog koronavirusa obilježio je bogat program koji je privukao brojne posjetitelje. Bilo je tu za svakoga ponešto, od koncerta, izložbi, sportskih događanja preko mnoštva izlagača i oldtimera do pjesničkih večeri i kutka za najmlađe.

Četverodnevni centralni dio ovogodišnjeg izdanja „Antunova v Marofu na sam Dan Grada Novog Marofa i blagdana njegova zaštitnika sv. Antuna Padovanskog završio je u ponedjeljak blagoslovom djece, svečanom procesijom i euharistijskim slavljem u Župi sv. Antuna Padovanskog Novi Marof.

Misu je na sam 13. lipnja – dan zaštitnika župe sv. Antuna, služio župnik Nikola Šantek.

Gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač uoči svete mise iskoristio je priliku da čestita svojim sugrađanima i sugrađankama Dan Grada.

-Hvala vam na ovakvom odazivu na našu tradicionalnu manifestaciju „Antunova v Marofu” koja je bila na pauzi dvije godine. Dokaz je to koliko nam je nedostajalo druženja i zabave. Nadam se da su sada sve nedaće iznad nas i obećavam vam da druženja neće nedostajati, a zajedničkim snagama postići ćemo da naš Grad svakim danom bude sve bolji. Sretan vam Dan Grada! – poručio je Jenkač te pozvao na popratne programe u sklopu Antunova koji se nastavljaju od 15. do 25. lipnja.

www.sjever.hr
14.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.