Now Reading:
Stotinjak najjačih CrossFit-era u regiji natjecalo se na Varaždin Throwdown 2022
Full Article 2 minutes read

Stotinjak najjačih CrossFit-era u regiji natjecalo se na Varaždin Throwdown 2022

Proteklog vikenda, na vanjskim terenima sportskog centra Graberje u Varaždinu, održan je Varaždin Throwdown 2022, osmo izdanje dvodnevnog međunarodnog natjecanja u CrossFitu.

Natjecanje je organizirala Udruga Active Vita u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina, pod pokroviteljstvom Grada Varaždina, Varaždinske županije i JANAF-a, a uz pomoć TK Marathon 95, SRD 315 Sjeverozapad, Gradske tržnice, Varkoma, Čistoće i Policijske uprave varaždinske.

-Ovo natjecanje već osam godina dovodi najspremnije CrossFit natjecatelje u regiji u Varaždin i postalo je jedan od prepoznatljivih sportskih događaja, koji na najbolji način promoviraju grad Varaždin i Varaždinsku županiju. Zato mi je drago što imamo podršku i Grada i Županije u organizaciji ovog događaja.
No, natjecanje ne bi bilo moguće realizirati bez iznimne pomoći svih naših članova, prijatelja i ljudi koji zaista vole ovaj sport, bilo rekreativno ili profesionalno.
Aktivan i zdrav način života fokus je u našem radu, a ovakva događanja daju onu dodatnu natjecateljsku, ali i zabavnu notu, kad testiramo svoje granice izdržljivosti.
Hvala svima koji su sudjelovali ili došli podržati natjecatelje, družiti se i vidjeti zaista atraktivne treninge na Graberju“ – rekao je predsjednik Udruge Active Vita, Marko Črljenec.

Kroz dva dana, više od stotinjak sportaša iz čak 7 država, natjecalo se u raznim testovima izdržljivosti, snage, vještine i kondicijske pripremljenosti.
U nedjelju je jedan od izazova bila i aquathlon utrka pod pokroviteljstvom Decathlona, koja je održana na kupalištu Aquacity.

Takav atraktivan i dinamičan događaj privukao je veliki broj Varaždinki i Varaždinaca, ali i navijača iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja. Gledatelji su uz natjecanje mogli uživati u Ftruc Grill & Pizza burgerima, craft pivi Pivovare Međimurski Lepi Dečki i vinima Vinarije Simčić.

www.sjever.hr
14.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.