Now Reading:
Međimurski učenici i ove godine imaju priliku učiti o strojarstvu, fotografiji i 3D modeliranju – požurite s prijavama!
Full Article 1 minutes read

Međimurski učenici i ove godine imaju priliku učiti o strojarstvu, fotografiji i 3D modeliranju – požurite s prijavama!

Društvo pedagoga tehničke kulture Međimurske županije će u III. OŠ Čakovec s partnerima Radio klubom „Međimurje“, Foto-kino klubom Ivanovec i Aeroklubom „Međimurje“ uz podršku Grada Čakovca i Zajednice tehničke kulture Međimurske županije održati V. ljetni kamp tehničke kulture, „Učenje tehnike kroz igru“.

Na kampu mogu sudjelovati učenici od 1. – 8. razreda iz svih međimurskih osnovnih škola. Kamp će se održati od ponedjeljka 27. lipnja do petka 1. srpnja od 8:30 – 11 sati u III. OŠ Čakovec i u subotu 2. srpnja od 9 – 14 sati na Danu tehničke kulture Međimurske županije u Murskom Središću.

Za učenike će biti osiguran sav potreban materijal, pribor, alat, strojevi i potrebna oprema. Posebno je navedeno za koje radionice učenici trebaju donijeti svoju dodatnu opremu. Za užinu će dobiti sendvič i sok, a za vrijeme boravka u III. osnovnoj školi učenici trebaju imati sa sobom školske papuče i pribor za pisanje.

Učenici se uz suglasnost roditelja – staratelja, prema razredu koji polaze mogu prijaviti samo na jednu od jedanaest ponuđenih radionica na slijedeću poveznicu: https://bit.ly/3aiSONc.

Voditeljica Kampa je Jelena Tuksar, predsjednica Društva.

www.sjever.hr / cakovec.hr
14.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.