Now Reading:
VOZAČI, ŽIVCE NA HOZNTREGERE! Počinju radovi na jednom od najprometnijih mostova u Zagrebu
Full Article 1 minutes read

VOZAČI, ŽIVCE NA HOZNTREGERE! Počinju radovi na jednom od najprometnijih mostova u Zagrebu

U utorak, 31. svibnja 2022., počinje druga faza radova na Mostu slobode, a obuhvaća zamjenu prijelaznih naprava na mostu. Radovi će trajati do 31. kolovoza 2022., a njihova ukupna vrijednost je oko tri milijuna kuna.

Tijekom izvođenja radova prometovat će se na jednoj strani mosta, dok će se na drugoj strani izvoditi radovi. S radovima će se započeti na zapadnome dijelu mosta pa će njegov dio u smjeru Velike Gorice biti zatvoren, a promet će se odvijati na istočnoj stani, po preostalom slobodnom kolničkom dijelu jednim prometnim trakom za svaki smjer. Pješaci i biciklisti će se također kretati po slobodnoj strani nogostupa u oba smjera, ovisno o trenutnoj prometnoj regulaciji.
 
Predviđa se da će na zapadnoj strani radovi trajati mjesec i pol, nakon čega će se promet preusmjeriti na zapadnu, a radovi na istočnu stranu
 
Zbog privremene prometne regulacije od 31. svibnja od 10 do 31. kolovoza do 20 sati, iz Grada Zagreba upozoravaju sugrađane na moguće poteškoće u prometovanju te ih mole za strpljenje i razumijevanje.

www.sjever.hr/zagreb.hr
31.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.