Now Reading:
Općina Goričan vodi svoje školarce na sportsko – edukativno ljetovanje u Dramalj
Full Article 2 minutes read

Općina Goričan vodi svoje školarce na sportsko – edukativno ljetovanje u Dramalj

Načelnik općine Goričan Emanuel Sinković donio je Odluku o sufinanciranju programa sportsko – edukativnog ljetovanja djece iz Goričana u terminu 20. do 25. srpnja u Hostelu Čakovec u Dramlju.

Ugovor o financiranju potpisali su načelnik općine Goričan Emanuel Sinković i Tomislav Horvat ispred putničke agencije Vitae travel j.d.o.o. iz Nedelišća, a vrijednost ugovora iznosi 42.500 kuna.

Školarci će tako dio svojih ljetnih praznika provesti na edukativnim i zabavnim radionicama, školama spašavanja utopljenika iz mora, proći će školu plivanja i školu sportova na vodi, a sve navedeno će pratiti i edukativni sadržaji na engleskom jeziku.

– Iznimno mi je drago što smo uspjeli osigurati sredstva za edukativno ljetovanje djece i rasteretiti roditelje. Grupe su već popunjene i sve je spremno, a svim prijavljenim školarcima želim mnogo zabave, pregršt lijepih uspomena i priča koje će donijeti svojim roditeljima u Goričan – istaknuo je načelnik Emanuel Sinković.

Djeci će biti kroz šest dana osigurane sportske i edukativne radionice uz 24 satni nadzor, profesori i animatori 24 sata na dan, pet punih pansiona s pet obroka na dan, prijevoz turističkim autobusom, osiguranje od nesretnog slučaja u autobusu te osiguranje od posljedica nesretnog slučaja.

www.sjever.hr
31.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.