Now Reading:
USKORO 54. Križevačko veliko spravišče – publiku će zabavljati Hari Mata Hari i Nina Badrić, najavljena i velika štruklijada
Full Article 50 second read

USKORO 54. Križevačko veliko spravišče – publiku će zabavljati Hari Mata Hari i Nina Badrić, najavljena i velika štruklijada

Bliži se najveća turistička manifestacija Križevaca, 54. Križevačko veliko spravišče koje će se ove godine održati od 3. do 5. lipnja.

Riječ je o manifestaciji u sklopu koje se odvija najveća interaktivna predstava na otvorenom o pomirbi križevačkih purgera i plemenitih kalničkih šljivara u kojoj publika sudjeluje brojnim zdravicama po Križevačkim štatutima.

Nezaobilazan dio Spravišča su koncerti popularnih izvođača pa će tako na otvorenju nastupiti Hari Mata Hari, u subotu, 4. lipnja Najbolji hrvatskih tamburaši, a u nedjelju, 5. lipnja Nina Badrić.

Posjetitelje očekuje bogata gastronomska ponuda kao i velika štruklijada u kojoj sudjeluju mjesni odbori grada Križevaca, a svi posjetitelji mogu uživati u besplatnoj degustaciji te dati svoj glas najboljim štruklima.

Tu je i tradicionalna priprema vola s besplatnom podjelom građanima. I ove godine pripremljen je bogat program za djecu, od predstava, radionica pa do žonglerskih showova.

Cijeli program dostupan je ovdje.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / krizevci.hr
16.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.