Now Reading:
VRIJEDNA DONACIJA Zahvaljujući domaćoj tvrtki Čateks čakovečka bolnica opremljena novim tekstilnim proizvodima
Full Article 2 minutes read

VRIJEDNA DONACIJA Zahvaljujući domaćoj tvrtki Čateks čakovečka bolnica opremljena novim tekstilnim proizvodima

Čakovečki Čateks d.d. u godini je kad Županijska bolnica Čakovec obilježava svoju 100. obljetnicu donirao tekstilne proizvode u vrijednosti gotovo 28.000 kuna.

Jedna od najdugovječnijih tekstilnih kompanija u ovom dijelu Europe, bolnici je donirala posteljne plahte, vodonepropusne plahte za zaštitu madraca i vodonepropusne stolnjake za blagovaonicu te pamučne kuhinjske krpe. Sve ono što će, prema riječima ravnatelja ŽB Čakovec, dr. Igora Šegovića, bolnici biti od svakodnevne koristi.

Hvala Čateksu, kojemu ovo nije prvi put da doniraju našu bolnicu. Svaka donacija bolnici, doprinos je kvaliteti bolničke usluge, a što je za sve nas prioritet. Nema manjih i većih donacija. Sve su za pacijenta jednako vrijedne jer mu olakšava boravak u bolnici, kad je najranjiviji. Naši su donatori sve redom humani ljudi velikog srca, kojima zahvaljujemo – rekao je dr. Šegović.

Donaciju Čateksa bolnici su predali direktor Davor Sabolić i direktorica prodaje Gordana Nedeljko.

-Nakon što smo godinama rješavali  probleme tvrtke i uspješno okončali proces, odlučili smo posvetiti se i približiti lokalnoj zajednici i to tako da s njom podijelimo uspjeh tvrtke. Osim bolnice, rado doniramo i čakovečke vrtiće proizvodima iz vlastitog asortimana – kaže direktor Sabolić.

Čateks d.d. jedno je od najstarijih tekstilnih poduzeća ovog dijela Europe i uskoro će obilježiti 150 godišnjicu postojanja.

Kad direktor Sabolić kaže da je Čateks riješio probleme i danas uspješno posluje, to konkretno znači da će ova godina biti rekordna u poslovanju pokrenutom 1847. godine. Uvijek vrijedi spomenuti da je Čateks poduzeće s radnicima kao većinskim dioničarima.

www.sjever.hr
09.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.