Now Reading:
GRADOVI PRIJATELJI “Autobusom prijateljstva” subotom iz Varaždina na izlet do Ptuja? Izjasnite se u anketi!
Full Article 2 minutes read

GRADOVI PRIJATELJI “Autobusom prijateljstva” subotom iz Varaždina na izlet do Ptuja? Izjasnite se u anketi!

promet vozač

Zamjenik gradonačelnika grada Varaždina Miroslav Marković kazao je kako je na inicijativu saborske zastupnice Barbare Antolić Vupora, predstavnice slovenske nacionalne manjine, ali i inicijative Varaždinske županije i Grada Varaždina pokrenut projekt povezivanja autobusnom linijom između Varaždina i Ptuja.

-Varaždin i Ptuj su gradovi prijatelji i želimo uspostaviti jednu autobusnu liniju, koja bi vozila na redovnoj ili periodičnoj bazi, kojom bi naši sugrađani mogli otići do Ptuja, a Ptujčani bi mogli doći k nama u Varaždin – dodao je Marković.

Da li bi to bilo vezano uz manifestacije ili bi bila potreba za redovnu liniju, napravljena je anketa koja je danas objavljena na stranicama Varaždinske županije i Grada Varaždina koja će se provoditi online u vremenu od 9. – 18. svibnja 2022. godine o uvođenju „autobusa prijateljstva“, autobusne linije između gradova prijatelja Varaždina u Hrvatskoj i Ptuja u Sloveniji.

-Molimo sve građane da ispune anketu kako bismo vidjeli da li bi možda subotom htjeli otići do Ptuja na izlet ili na neku određenu manifestaciju – rekao je Marković i dodao da se razmišlja o povlaštenoj cijeni ili čak možda o besplatnom prijevozu.

Anketa se nalazi na sljedećoj poveznici:  https://forms.gle/Bz7kqwiPF97tF8gG6

www.sjever.hr
09.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.