Now Reading:
TJEDAN CRVENOG KRIŽA Vrijedni koprivnički volonteri nakon dulje stanke obilježavaju nizom aktivnosti
Full Article 2 minutes read

TJEDAN CRVENOG KRIŽA Vrijedni koprivnički volonteri nakon dulje stanke obilježavaju nizom aktivnosti

U Tjednu Crvenog križa od 8. do 15. svibnja Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica će organizirati niz aktivnosti. Nakon trogodišnje stanke učenici svih prvih razreda osnovnih škola s područja našeg djelovanja bit će primljeni u podmladak društva, na prigodnim svečanostima.

U srijedu, 11. svibnja 2022. godine sudjeluje u nacionalnoj kampanji “Hrvatska volontira” pod sloganom “Snaga volontiranja za otpornost i održivu budućnost”, stoga ćemo korisnicima Socijalne samoposluge dijeliti platnene torbe. Tijekom cijelog Tjedna Crvenog križa intenzivno ćemo u trgovačkim centrima prikupljati donacije za svoju Socijalnu samoposlugu.

Već tradicionalno, u Tjednu Crvenog križa od 8. do 15. svibnja u Kauflandu provode akciju “Vaš dar za pravu stvar”. Na ulazu će biti postavljene košare u kojima kupci mogu ostaviti svoje donacije za Socijalnu samoposlugu, s tim da će tih dana od 9 do 13 sati u Kauflandu biti i volonteri. Kupcima će dijeliti letke s popisom potrebnih artikala i preuzimati donacije.

Prehrambene i higijenske proizvode za koprivničku Socijalnu samoposlugu volonteri će prikupljati i u Robnom centru KTC i to u ponedjeljak, 9. svibnja 2022. godine u vremenu od 9 do 13 sati. Pozivaju se sugrađani da doniraju prehrambene namirnice i higijenske potrepštine te tako pomognu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Naravno, svoje donacije uvijek možete donijeti u Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7 u vremenu od 7 do 15 sati. Pomoći možete i novčano, uplatom na žiro račun Podravske banke IBAN HR9223860021100510465.

sjever.hr/hck-koprivnica.hr
08.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.