Now Reading:
OBITELJSKI SUKOB ZAVRŠIO TEŠKIM RANJAVANJEM Uhićen muškarac koji je u Reki pucao u 41-godišnjaka, u sukobu ozlijeđeno troje ljudi
Full Article 50 second read

OBITELJSKI SUKOB ZAVRŠIO TEŠKIM RANJAVANJEM Uhićen muškarac koji je u Reki pucao u 41-godišnjaka, u sukobu ozlijeđeno troje ljudi

Policijski službenici Policijske postaje Koprivnica dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 72-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja.

Sumnja se da je 72-godišnjak u subotu, 7. svibnja, oko 15 sati u Reki u Starogradskoj ulici nakon što se verbalno i fizički sukobio s 41-godišnjim članom obitelji, iz malokalibarske puške ispalio dva hitca u njega. Osumnjičeni je uhićen na mjestu događaja.

41-godišnjak je teže ozlijeđen i prevezen u Opću bolnicu Koprivnica. Također, u bolnicu je prevezen i osumnjičeni koji je zadobio ozljede prilikom fizičkog sukoba.

Nadalje, sumnja se da je nasilni 72-godišnji muškarac prijetio riječima 71-godišnjakinji da će ugroziti njezin život te ju odgurnuvši lakše ozlijedio.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela ubojstvo u pokušaju, tjelesna ozljeda i prijetnja, protiv osumnjičenog je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

foto: pu koprivničko-križevačka
www.sjever.hr
08.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.