Now Reading:
Prvomajska proslava u Maksimiru – Uz bogat glazbeno – zabavni program dijelit će se 30 tisuća porcija graha i 15 tisuća porcija štrukli
Full Article 2 minutes read

Prvomajska proslava u Maksimiru – Uz bogat glazbeno – zabavni program dijelit će se 30 tisuća porcija graha i 15 tisuća porcija štrukli

Nakon dvije godine pauze zbog korone, mjesto glavne fešte za Praznik rada opet će, tradicionalno biti Maksimir.

Naime, Grad Zagreb s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Javnom ustanovom Maksimir i Centrom za kulturu i informacije Maksimir priprema bogat glazbeno-zabavni program za građene različitih generacija na dvije pozornice.

Impresivan program u Maksimiru počinje u osam sati jutarnjim razgibavanjem, nakon čega će nastupiti Orkestar ZET-a, zbor Filozofskog fakulteta Concordia Discors te Zli bubnjari. Dijelit će se 30.000 porcija graha i 15.000 porcija štrukli, i to od 10.30 do 14.30 sati.

Iza 11 sati okupljene će pozdraviti gradonačelnik Tomislav Tomašević, nakon čega će zapjevati Zbor opere i Ansambl drame HNK u Zagrebu. Oko podneva uz Sanju, Marinka i Zeca pjevat će se najveći hitovi Novih fosila. Program će završiti Akademski harmonikaški orkestar “Ivan Goran Kovačić” te DJ Rea.

Za najmlađe se od 10 do 13 sati pokraj ulaza u park organiziraju edukativne radionice te nastupi dječjih zborova i plesnih skupina. U 17 sati na programu je kviz koji priprema ekipa kultnog KRIP-a, no zbog iznimne popularnosti mjesta su odavno popunjena. Na više lokacija u Maksimiru okupljene će cijeli dan zabavljati i legendarni Kraljevi ulice.

www.sjever.hr
30.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.