Now Reading:
I u Koprivnici prava fešta 1. svibnja: Praznik rada uz Magazin i Tragove
Full Article 2 minutes read

I u Koprivnici prava fešta 1. svibnja: Praznik rada uz Magazin i Tragove

Već tradicionalno, Grad Koprivnica zajedno s partnerima svake godine organizira proslavu Međunarodnog praznika rada. Nažalost zbog pandemije izazvane COVID-om 19 proslava je 2020. i 2021. godine izostala.

Ove godine tradicija se vraća u grad! Zajedno s partnerima Carlsbergom Croatia, Podravkom, Gradskim komunalnim poduzećem Komunalac i Turističkom zajednicom grada Koprivnice predstavljen je program ovogodišnje proslave.

Tradicionalna manifestacije „Pan fest“ započinje u petak otvorenjem sajma cvijeća na Trgu dr. Leandera Brozovića, u subotu se nastavlja koncertom Magazina na Florijasnkom trgu, dok će u nedjelju na sam Praznik rada Puhački orkestar grada Koprivnice izvesti budnicu, nakon toga u 12 sati ispred Gradske tržnice bit će podjela oko tri tisuće porcija graha, a navečer će okupljene na Florijanskom trgu zabavljati domaći glazbeni sastav Tragovi.

-Veseli me što ovu lijepu tradiciju vraćamo u naš grad, jer smatramo da ljudima treba malo opuštanja i zabave. Ono što je ove godine novina je da će pozornica biti postavljena na dijelu Florijanskog trga, Nemčićeva ulica će biti zatvorena za promet s ostavljenim koridorom za Svilarsku i Ulicu Ivana Generalića – objasnio je gradonačelnik Mišel Jakšić te zahvalio ovogodišnjim partnerima na sudjelovanju.

Za pripremu prvosvibanjskog graha i ove godine zadužena je Podravka.

U sklopu manifestacije održat će se i sajam cvijeća u organizaciji Turističke zajednice grada Koprivnice. Na sajmu cvijeća svoje će proizvode nuditi 20 cvjećara dok će još deset izlagača izložiti ostale prigodne proizvode.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
28.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.