Now Reading:
U Maksimiru velika fešta na Praznik rada: čak 30 tisuća porcija graha, 15 tisuća porcija štrukli, hitovi Novih Fosila i Kraljeva ulice…
Full Article 1 minutes read

U Maksimiru velika fešta na Praznik rada: čak 30 tisuća porcija graha, 15 tisuća porcija štrukli, hitovi Novih Fosila i Kraljeva ulice…

Nastup Sanje, Marinka i Zeca, Zlih bubnjara, Zagrebačkog orkestra ZET-a i Zbora Opere HNK u Zagrebu tek je djelić programa tradicionalne proslave Praznika rada koji u Maksimiru očekuje Zagrepčane.

Grad Zagreb s Turističkom zajednicom grada Zagreba, Javnom ustanovom Maksimir i Centrom za kulturu i informacije Maksimir priprema bogat glazbeno-zabavni program za građene različitih generacija na dvije pozornice. Osim glazbenih nastupa i edukativnih radionica, posjetitelje očekuje 30 000 porcija graha i 15 000 porcija štrukli koje će se dijeliti od 10.30 do 14.30.

Već u osam sati, jutarnjim razgibavanjem i jogom započinje zabavni program što će ga s velike pozornice voditi Frano Ridjan. Zatim će se na pozornicu popeti Zagrebački orkestar ZET-a, Mješoviti pjevački zbor Filozofskog fakulteta Concordia discors i Zli bubnjari.  

Prisutnima će se u 11:20 obratiti gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, a potom slijedi nastup Zbora Opere i glumaca Drame HNK s prigodnim programom. 

U Maksimiru vas očekuju i brojne edukativne radionice i nastupi dječjih zborova i plesnih skupina, ali i kviz, a tijekom cjelodnevne proslave, Zagrepčane će na više lokacija u parku Maksimir zabavljati Kraljevi ulica.

www.sjever.hr/zagreb.hr
27.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.