Now Reading:
Međimurska županija hrvatskim braniteljima slabijeg imovinskog stanja podijelila poklon bonove
Full Article 2 minutes read

Međimurska županija hrvatskim braniteljima slabijeg imovinskog stanja podijelila poklon bonove

Na inicijativu braniteljskih udruga Domovinskog rata, Međimurska županija je hrvatskim braniteljima slabijeg imovinskog stanja dodijelila poklon bonove povodom Uskrsa.

Ovakav oblik pomoći jedna je od mjera kojom se nastoji poboljšati kvaliteta života naših branitelja koji se nalaze u nepovoljnom položaju, u siromaštvu, često isključeni iz društva i bez potrebne podrške.

Pomoć u iznosu od 300,00 kn primilo je 136 međimurskih branitelja, korisnika prava na novčanu naknadu za vrijeme nezaposlenosti, korisnici prava na zajamčenu minimalnu naknadu, nezaposleni branitelji i oni koji su izvan svih sustava potpora.

Ovim putem, u ime branitelja koji su primili pomoć, zahvaljujemo Upravnom odjelu za civilno društvo, ljudska prava i sport Međimurske županije na brzom djelovanju , a posebno hvala županu Međimurske županije, Matiji Posavcu što je prepoznao važnost ove mjere i još jednom dokazao da Međimurska županija brine o svojim građanima, osobito onima kojima je svaki oblik pomoći itekako potreban.

sjever.hr 22.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.