Now Reading:
Sljemenska žičara od danas ponovno otvara svoje gondole za građane – omogućen i prijevoz bicikala!
Full Article 2 minutes read

Sljemenska žičara od danas ponovno otvara svoje gondole za građane – omogućen i prijevoz bicikala!

Žičara Sljeme ponovno će biti otvorena od subote, 16. travnja, nakon privremenog prekida uslijed unaprijed najavljenih radova na dodatnom smanjenju buke.
 
Obzirom na toplije vrijeme i sve dulje dane, a što će zasigurno potaknuti i sve veći broj građana i gostiju Zagreba da žičarom krenu na Sljeme i uživaju u aktivnostima na otvorenom, novo radno vrijeme žičare je radnim danom od 10 do 19 sati, a vikendom, blagdanima i praznicima od 9 do 19 sati.
 
Također, osluškujući potrebe i prijedloge biciklista, kako rekreativaca, tako i profesionalaca, a koji su iskazali izniman interes za prijevoz bicikala žičarom , zadovoljstvo nam je priopćiti kako će ta usluga biti omogućena od subote, 16. travnja.
 
Biciklistima će uz voznu kartu biti dostupna dodatna karta za prijevoz bicikla i to u iznosu od 20 kuna u jednom smjeru. U jednoj gondoli moguć je prijevoz dvije osobe i dva bicikla. Putnici koji u gondolu ulaze s biciklima, obvezni su obratiti pozornost kako prilikom vožnje žičarom ne bi oštetili opremu ili ugrozili ostale korisnike te kako bi se prevezli na siguran način na obostrano zadovoljstvo.
 
Na ovaj način najljepši zagrebački obronci postat će još dostupniji ljubiteljima biciklizma, kao i onima koji to tek namjeravaju postati.

sjever.hr/zet.hr
16.04.2022.
 

Input your search keywords and press Enter.