Now Reading:
USUSRET USKRSU Središnji lepoglavski park pun djece, zečića, pisanica…Gradonačelnik Škvarić: U svaku manifestaciju uključujemo najmlađe, to nam je bitno!
Full Article 2 minutes read

USUSRET USKRSU Središnji lepoglavski park pun djece, zečića, pisanica…Gradonačelnik Škvarić: U svaku manifestaciju uključujemo najmlađe, to nam je bitno!

Mnoštvo mališana u utorak se, pod budnim okom svojih odgajateljica i učiteljica, ali i gradonačelnika Marijana Škvarića, u gradskom parku u Lepoglavi uključilo u veliku potragu za dobro sakrivenim uskršnjim jajima.

Program uoči blagdana organizirao je Grad Lepoglava, a osim u potrazi za pisanicama, u gradskom parku ukrašenom zečevima i drugim ukrasima, djeca su mogla uživati u prigodnom programu polaznika Dječjeg vrtića Lepoglava i učenika nižih razreda OŠ Ante Starčevića.

-Naravno da brinemo o našim najmlađima jer razvoj našeg Grada i budućnost moraju se temeljiti na mladima i obrazovanim ljudima. To je ono što smo si kao Grad postavili za cilj, da svaki puta kada imamo neku manifestaciju uključujemo i naše najmlađe. Ovo je prilika da uoči Uskrsa i blagdana, ovaj naš centralni park bude pun djece, veselja i radosti, to je ono što nam je bitno – rekao je gradonačelnik Škvarić.

U gradonačelnikovom je društvu bila direktorica gradske Turističke zajednice Ljubica Dubovečak koja nije krila zadovoljstvo velikim odazivom djece te veselom, zabavnom atmosferom.
-Skrivaju se zečevi, različite šarene pisanice, a danas nam se ovdje pridružuju djeca iz našeg dječjeg vrtića i nižih razreda osnovnih škola. Izuzetno mi je drago da su nam se pridružili u ovim uskršnjim događanjima i nadam se da će svatko pronaći pisanicu za sebe – kazala je Dubovečak.

Inače, u lepoglavskom je gradskom parku skriveno oko 140 plastičnih pisanica koje nije bilo baš lako pronaći, ali svi su se potrudili i nitko nje ostao bez blagdanskog „ulova”.

a.kučić/sjever.hr
12.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.