Now Reading:
USUSRET USKRSU Središnji lepoglavski park pun djece, zečića, pisanica…Gradonačelnik Škvarić: U svaku manifestaciju uključujemo najmlađe, to nam je bitno!
Full Article 2 minutes read

USUSRET USKRSU Središnji lepoglavski park pun djece, zečića, pisanica…Gradonačelnik Škvarić: U svaku manifestaciju uključujemo najmlađe, to nam je bitno!

Mnoštvo mališana u utorak se, pod budnim okom svojih odgajateljica i učiteljica, ali i gradonačelnika Marijana Škvarića, u gradskom parku u Lepoglavi uključilo u veliku potragu za dobro sakrivenim uskršnjim jajima.

Program uoči blagdana organizirao je Grad Lepoglava, a osim u potrazi za pisanicama, u gradskom parku ukrašenom zečevima i drugim ukrasima, djeca su mogla uživati u prigodnom programu polaznika Dječjeg vrtića Lepoglava i učenika nižih razreda OŠ Ante Starčevića.

-Naravno da brinemo o našim najmlađima jer razvoj našeg Grada i budućnost moraju se temeljiti na mladima i obrazovanim ljudima. To je ono što smo si kao Grad postavili za cilj, da svaki puta kada imamo neku manifestaciju uključujemo i naše najmlađe. Ovo je prilika da uoči Uskrsa i blagdana, ovaj naš centralni park bude pun djece, veselja i radosti, to je ono što nam je bitno – rekao je gradonačelnik Škvarić.

U gradonačelnikovom je društvu bila direktorica gradske Turističke zajednice Ljubica Dubovečak koja nije krila zadovoljstvo velikim odazivom djece te veselom, zabavnom atmosferom.
-Skrivaju se zečevi, različite šarene pisanice, a danas nam se ovdje pridružuju djeca iz našeg dječjeg vrtića i nižih razreda osnovnih škola. Izuzetno mi je drago da su nam se pridružili u ovim uskršnjim događanjima i nadam se da će svatko pronaći pisanicu za sebe – kazala je Dubovečak.

Inače, u lepoglavskom je gradskom parku skriveno oko 140 plastičnih pisanica koje nije bilo baš lako pronaći, ali svi su se potrudili i nitko nje ostao bez blagdanskog „ulova”.

a.kučić/sjever.hr
12.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.