Now Reading:
NOVI POTICAJ MLADIMA ZA OSTANAK U KOPRIVNICI Otvoren natječaj za prodaju građevinskog zemljišta i to po povoljnijim uvjetima!
Full Article 1 minutes read

NOVI POTICAJ MLADIMA ZA OSTANAK U KOPRIVNICI Otvoren natječaj za prodaju građevinskog zemljišta i to po povoljnijim uvjetima!

Grad Koprivnica nastavlja s poticanjem mladih za ostanak u gradu, a s tim je ciljem otvoren javni natječaj za prodaju građevinskog zemljišta u Ulici Ivice Hiršla, po povoljnijim uvjetima.

-Poticana prodaja građevinskog zemljišta u gradu Koprivnici za mlade obitelji se pokazala kao velika stvar. Interes je u svim natječajima bio velik, čak i veći nego što su bile mogućnosti i zato je donesena odluka da tu mjeru nastavljamo, jer nam je cilj da što više mladih obitelji ostane u Koprivnici – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Javnim natječajem na prodaju su stavljena tri zemljišta površine od 835 do 839 metara kvadratnih po početnoj cijeni 298 tisuća kuna. Početna cijena umanjuju se ovisno o uvjetima sukladno Odluci o prodaji po povoljnijim uvjetima. Temeljem provedenog javnog natječaja i formiranja konačne liste, s kupcima će se sklopiti kupoprodajni ugovori.

Pisani zahtjevi se predaju od 15. do 29. travnja 2022. godine, a o zaprimljenim prijavama odlučivat će Povjerenstva za prodaju građevinskog zemljišta.

Do sad je kroz ovakve mjere prodano 11 građevinskih zemljišta i to na Podolicama i u Cvjetnoj ulici.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
09.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.