Now Reading:
MUP razveselio ivanečke vatrogasce: DVD-ovima Ivanec i Salinovec 153.000 kuna potpore za opremu
Full Article 1 minutes read

MUP razveselio ivanečke vatrogasce: DVD-ovima Ivanec i Salinovec 153.000 kuna potpore za opremu

Oba projekta financirana su u 100%-nom iznosu, a njihova je provedba predviđena do početka 2023. godine

DVD-u Ivanec i DVD-u Salinovec stigle su Odluke o financiranju projekata prijavljenih na natječaj MUP-a Hrvatske, a za koje je prijavu odradila Poslovna zona Ivanec d.o.o. u sklopu potpore Grada Ivanca udrugama s ivanečkog područja.

DVD-u Ivanec za projekt „Nabava uništene, oštećene i rashodovane opreme, nakon serije potresa počevši od 28. prosinca 2020.“ odobreno je bespovratnih 77.830 kuna.

DVD-u Salinovec stiže 75.160 kuna za provedbu projekta „DVD Salinovec – nabava opreme uništene u intervencijama nakon potresa“.

Dodijeljena bespovratna sredstva u sklopu ovog Javnog poziva osigurana su u Fondu solidarnosti EU. Oba projekta financirana su u 100%-nom iznosu, a njihova je provedba predviđena do početka 2023. godine.

U sklopu odobrenih projekata, DVD-ovi će nabaviti novu opremu – vatrogasna odijela, kacige, čizme, rukavice te druguopremu i alat za intervencije i zaštitu i spašavanje. Uz sredstva za dodatno opremanje svim DVD-ovima našega kraja koje je nedavno osigurao Grad Ivanec, ovih dodatnih – ukupno 153.000 kuna – uvelike će povećati kvalitetu opreme i opseg opremljenosti vatrogasaca.

www.sjever.hr/ivanec.hr
08.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.