Now Reading:
VINOLJUPCI, POZOR Proljetno izdanje „Wine & Walk Ludbreg” sve je bliže, a mjesta sve manje – evo kako se prijaviti
Full Article 2 minutes read

VINOLJUPCI, POZOR Proljetno izdanje „Wine & Walk Ludbreg” sve je bliže, a mjesta sve manje – evo kako se prijaviti

Ove subote održat će se proljetno izdanje enogastro rekreacijske manifestacije „Wine & Walk Ludbreg” koja će okupiti ljubitelje prirode, vina, autentičnih lokalnih gastronomskih proizvoda i hodanja, a ako ste upravo vi jedan od njih, požurite sa svojom prijavom jer mjesta je sve manje.

Nakon velikog jesenskog uspjeha, Wine & Walk vraća se u Centar svijeta u sklopu outdoor festivala „Welcome Spring”. Sudionike vodi na avanturu kroz šumovit i brežuljkast krajolik, rutom dovoljno izazovnom za provođenje aktivne subote, a opet dovoljno blagom da ju mogu proći svi željni zabave, druženja i rekreacije.

Na tom će se putu nalaziti degustacijske točke na kojima će vinarima nuditi svoja autentična vina, domaće zalogaje i dašak lokalne kulture i običaja, a smjerokazi će biti zaslađeni igrom pa će sudionici koji je uspješno riješe i otkriju konačno rješenje sudjelovati u tomboli.

S obzirom da će u subotu biti više sudionika nego ikada do sada, organizatori su odlučili polazni i posljednji punkt preseliti na predivan Otok mladosti, zelenu oazu u samom središtu Ludbrega na kojem će se sudionici nakon hodanja i degustiranja družiti, pjevati i veseliti.

-Tamo će biti postavljen lijepi, veliki šator u kojem ćemo se ujutro okupiti, registrirati, od tamo ćemo se autobusom odvesti do Sv. Martina (prvog W&W punkta) i tamo ćemo se, nakon 12 km hoda i degustiranja sjajnih ludbreških vina i zalogaja, vratiti na još jednu nezaboravnu W&W zabavu – poručuju iz Turističke zajednice Centar svijeta te skreću pažnju onima koji se još nisu odlučili: Interes je velik, a broj mjesta brzo se smanjuje.

Zbog toga požurite, kliknite ovdje i prijavite se za pravu uživanciju u Centru svijeta. Detaljnije informacije dostupne su ovdje.

www.sjever.hr / FB Turistička zajednica područja Centar svijeta
06.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.