Now Reading:
Reakcija HDZ-a Ivanec na istup Avirovića: Hrvatsku nazvao slučajnom državom, a u Ivanec bi smeće dovozio u pratnji tenkova !!!
Full Article 2 minutes read

Reakcija HDZ-a Ivanec na istup Avirovića: Hrvatsku nazvao slučajnom državom, a u Ivanec bi smeće dovozio u pratnji tenkova !!!

Zamjenik direktora Čistoće Saša Avirović na jednom je panelu, uz ostalo, izjavio „Da je Hrvatska više država, a manje slučajna, mi bi odlagali otpad u Ivancu tak’ da bi policija išla ispred, a kamioni iza. Ako ne bi uspjela policija, kupili bi dva ruska tenka, sad imate na sniženju u Ukrajini, pa bi s njima išli ispred, kamionom iza i mogli bi, znači, odložiti svoj otpad. Ali mi to ne možemo, jer Hrvatska ne pokazuje baš sva obilježja države.“

Reakciju ivanečkog HDZ-a prenosimo u cijelosti:

“S obzirom na činjenicu s kojeg s političkog spektra dolazi, ne iznenađuje da se Hrvatsku naziva „slučajnom državom“, jer tako ju je nazvao i jedan od visokih dužnosnika lijevih političkih stajališta. Ne uvažavajući takvim nepromišljenim (ili možda promišljenim) izjavama strašan podatak da je za tu „slučajnost“ svoje živote dalo preko 16.000 građanki i građana Hrvatske svih nacionalnosti i političkih opredjeljenja, više desetaka tisuća je bilo ranjeno, više stotina tisuća protjerani sa svojih ognjišta, a šteta koja je napravljena da bi se ta „slučajna država“ stvorila mjeri se u stotinama milijardi kuna.

Isto tako, dovoz smeća u Jerovec, protiv čega smo se decidirano na Gradskom vijeću izjasnili da ne dolazi u obzir niti pod koju cijenu, ‘maslo’ je SDP-ove političke vlasti u Varaždinu i očigledno je da od toga ne odustaju, bez obzira na to da su im svi ivanečki vijećnici i sve naše građanke i građani jasno poručili da to ne dolazi u obzir!! Jer drugog rješenja očito nemaju, pa je najlakše svog se smeća riješiti bacanjem susjedu preko ograde.No kako bi rekao jedan kojemu je Hrvatska također ‘slučajna država’ – „No pasarán!!“.

Izjavu Saše Avirovića pogledajte ovdje.

sjever.hr/Facebook HDZ Ivanec
01.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.