Now Reading:
Policija objavila detalje jučerašnje stravične nesreće na autocesti A4 u kojoj je poginuo 35-godišnjak
Full Article 2 minutes read

Policija objavila detalje jučerašnje stravične nesreće na autocesti A4 u kojoj je poginuo 35-godišnjak

policija

Kao što smo već izvijestili, u srijedu oko 11.17 sati na autocesti A4 kod Zamlake, u srijedu je smrtno stradao 35-godišnjak, a PU varaždinska sad je objavila i detalje ove teške prometne nesreće.

Nesretni je muškarac vozio osobno vozilo autocestom iz smjera Ludbrega u smjeru Goričana. Dolaskom do nadvožnjaka, gdje se promet zbog radova na zapadnoj kolničkoj traci koja je zbog toga zatvorena i uredno označena, odvija na istočnoj kolničkoj traci u oba smjera, iz neutvrđenog razloga je prošao na suprotnu prometnu traku koja je u tom trenutku bila namijenjena za kretanje vozila iz suprotnog smjera.

Udario je u teretno vozilo s prikolicom kojim je iz smjera Goričana u smjeru Ludbrega upravljao 41-godišnjak. Od siline udarca teretnjak je odbačen u desno gdje je udario u metalnu odbojnu ogradu, dok je osobno vozilo odbačeno u desno i udarilo također u odbojnu metalnu ogradu. Vozač osobnog vozila je ispao iz vozila, te je uslijed zadobivenih teških ozljeda preminuo na mjestu događaja.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije te je liječnica konstatirala smrt. Tijelo nesretnog 35-godišnjaka je po nalogu prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin radi utvrđivanja uzroka smrti.
Za vrijeme trajanja očevida, od 11.30 do 17.45 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet, te se isti odvija obilazno.

www.sjever.hr
31.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.