Now Reading:
Novomarofski policajci kod dvojice muškaraca pronašli ilegalno oružje
Full Article 50 second read

Novomarofski policajci kod dvojice muškaraca pronašli ilegalno oružje

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca iz Donjeg Makojišća, kod kojih je pronađeno ilegalno oružje.

Policija javlja kako se sumnja da je 53-godišnjak u kući nedozvoljeno posjedovao oružje. Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu policijski službenici pretražili su kuću i druge prostorije kojima se osumnjičeni koristi. Prije pretrage osumnjičeni je dragovoljno predao jednu zračnu pušku za koju ne posjeduje dokumentaciju te dvjestotinjak komada streljiva kalibra 7.62.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 54 godine Policijski službenici pretražili su kuću i druge prostorije kojima se osumnjičeni koristi te pronašli jednu pušku domaće izrade s glatkom cijevi bez serijskih brojeva, tri komada lovačkih patrona kalibra 16 mm i 43 komada streljiva 7.62 mm.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici će protiv obojice muškaraca podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo Nedozvoljeno posjedovanje, izradu i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

www.sjever.hr
30.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.