Now Reading:
Pune ruke posla za podravske policajce – čak 19 kaznenih djela, 16 prometnih nesreća, 15 požara i četiri prekršaja javnog reda i mira
Full Article 1 minutes read

Pune ruke posla za podravske policajce – čak 19 kaznenih djela, 16 prometnih nesreća, 15 požara i četiri prekršaja javnog reda i mira

Iz Policijske uprave koprivničko – križevačke priopćili su kako je tijekom proteklog tjedna zabilježeno 19 kaznenih djela, od kojih 12 kaznenih djela općeg kriminaliteta, šest kaznenih djela iz područja maloljetničke delinkvencije i kazneno djelo iz područja kibernetičke sigurnosti. Kazneno je prijavljeno 10 osoba.

Evidentirana su i četiri prekršaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih prekršaj tuče, svađe i vike i tri prekršaja vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Prekršajno su prijavljene tri osobe.

Glede prometnih nesreća, zabilježeno je njih 16, od kojih sedam prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama i devet s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Lakše je ozlijeđeno troje vozača osobnih automobila i troje putnika u osobnim automobilima. Također, ozlijeđen je vozač osobnog automobila, vozač motocikla, vozač mopeda i putnik u osobnom automobilu, čija će kvalifikacija ozljeda biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije.

Isto tako, tijekom proteklog tjedna zabilježen je požar na građevinskom objektu i 14 požara na otvorenom prostoru. Nije bilo ozlijeđenih osoba, a materijalna šteta se cijeni na oko 15.000 kuna.

www.sjever.hr
28.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.