Now Reading:
DAN DOBRIH DJELA U ZAPREŠIĆU Uključite se u akciju uređenja kako bi park u Novim dvorima zablistao punim sjajem!
Full Article 1 minutes read

DAN DOBRIH DJELA U ZAPREŠIĆU Uključite se u akciju uređenja kako bi park u Novim dvorima zablistao punim sjajem!

Grad Zaprešić i Volonterski centar Zaprešić (CEZAM Zaprešić) u suradnji sa Zaprešić d.o.o., a na inicijativu organizacije Good Deeds Day i udruge Djeca za bolji svijet/Children for a Better World, organiziraju volontersku akciju uređenja dječjeg parkića u Novim dvorima.

Akcija je zakazana 3. travnja 2022. (Dan činjenja dobrih djela) od 9:00 sati, Novi dvori (dječji parkić). Prijaviti se možete na mrežnim stranicama CeZaM-a ili dolaskom na akciju Zaprešić d.o.o.

U sklopu godišnjeg uređenja parkića zamijenit će podloge i odraditi složenije radove, a građani su pozvani da volontiranjem pridonesu da ovaj parkić u kompleksu Novih dvora još više zablista!
-uredit će se drveni dijelovi sprava (šmirglanje i bojanje), zamijeniti dijelovi sprava (prema uputama Zaprešić d.o.o.), počistiti raslinje oko parkića, poravnati tlo
-bilo bi dobro kada bi građani (s obzirom na mogućnosti) donijeli: lopate, grablje, kopače, kolica (tačke), škare, aku bušilicu, alat, vijke, vreće za smeće…
-rukavice i zaštitnu opremu i obuću

Tijekom ili nakon realizacije aktivnosti volontiranja fotografije se mogu objaviti na društvenim mrežama uz #GoodDeedsDay i #DanDobrihDjela.

sjever.hr/Facebook Grad Zaprešić
28.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.