Now Reading:
ZARA Prijavite se na radionicu regionalnih lanaca vrijednosti
Full Article 2 minutes read

ZARA Prijavite se na radionicu regionalnih lanaca vrijednosti

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije raspisalo je javne pozive za iskaz interesa za sudjelovanje u regionalnim lancima vrijednosti radi mapiranja dionika, a Zagorska razvojna agencija uputila je poziv za sudjelovanje u radionici.

Koordinacijsko vijeće, radni tim i Leadership grupe Sjeverne Hrvatske nastavit će sa svojim radom kroz strateške forume za regionalne lance vrijednosti (RLV forumi) čime će se omogućiti kontinuirani proces poduzetničkog otkrivanja i učinkovito upravljanje industrijskom tranzicijom. Tako su prepoznati lanci vrijednosti s najvećim potencijalom za rast u Sjevernoj Hrvatskoj:

Pametna industrija
Proizvodnja vozila
Zeleni rast
Uslužni sektor visoke dodane vrijednosti

Uloge koje pojedini dionici nose u okviru RLV-a su: proizvođači, opskrbljivači/dobavljači, dobavljači tehnologija, integratori, tijela za certifikaciju i ispitivanje kvalitete, dionici u širenju znanja i inovacija, inovacijski klasteri, pružatelji usluga i ostali. Svi dionici RLV-a bit će uključeni u izradu Akcijskog plana za razdoblje 2022.-.2023. i pripremu zalihe projekata Sjeverne Hrvatske. Sukladno navedenom, cilj je potaknuti što više dionika iz gospodarskog sektora da iskažu interes za sudjelovanjem u pojedinim RLV-ovima kako bi se omogućio što jači utjecaj kroz stvaranje budućeg Akcijskog plana i kreiranje javnih poziva za dodjelu bespovratnih sredstava.

Kako bi potaknuli što veći odaziv ključnih dionika i njihovo uključivanje u RLV-ove, pozivaju na kratku informativnu radionicu koja će se održati online putem 21. ožujka 2022. godine u 10.00 sati.

Prijaviti se možete do 17. ožujka na mail adresu: ivana.salkovic@zara.hr nakon čega ćete povratno dobiti poveznicu za sudjelovanje. Za sva pitanja možete se javiti Ivani Šalković (ZARA) na spomenutu mail adresu ili na broj telefona 049/373 161. Više detalja dostupno je ovdje.

www.sjever.hr
16.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.