Now Reading:
Rotary klub Trakošćan prikuplja donacije za pomoć Ukrajini – Pogledajte kako možete i vi pomoći
Full Article 1 minutes read

Rotary klub Trakošćan prikuplja donacije za pomoć Ukrajini – Pogledajte kako možete i vi pomoći

Rotary klub Trakošćan ponovno organizira humanitarnu akciju, ovog puta skupljaju se donacije za pomoć ratom ugroženoj Ukrajini.

Kako je na svom Facebook profilu napisala zamjenica ravnatelja Zavod za hitnu medicinu Varaždinske županije ispostava Ivanec, Maja Svetec uspjeli su stupiti u kontakt s Veleposlansvom Ukrajine te će dobiti točne podatke o potrebama tamošnjeg stanovništva.

– Radi se uglavnom o medicinskim potrepštinama, poglavito poveskama za zaustavljanje krvarenja i lijekovima. Shodno njihovom popisu prilagoditi ćemo i naše donacije. Na taj način biti će najlakše organizirati transport do potrebitih. Broj računa na koji vas molim da uplatite je: HR 5723600001102534518 RC Trakošćan, s naznakom: za Ukrajinu -napisala je u svojoj objavi Svetec te zamolila da oni koji namjeravaju uplatiti određena novčana sredstva, učine to što prije kako bi se sve potrebno moglo nabaviti i poslati.

– Navodno zalihe imaju samo za dva do tri dana. Još jednom vam svima hvala!! Zahvaljuje se od sveg srca i gospođa Angelica s kojom ćemo surađivati – stoji u objavi.

www.sjever.hr / FB Maja Svetec

03.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.