Now Reading:
Vrhunski rezultati i promicanje sporta: odličnim rukometašicama „Sloge” uručene zahvalnice Grada Svete Nedelje
Full Article 2 minutes read

Vrhunski rezultati i promicanje sporta: odličnim rukometašicama „Sloge” uručene zahvalnice Grada Svete Nedelje

Zamjenik gradonačelnika Zaprešića Gabrijel Deak održao je svečani prijem za rukometašice Ženskog rukometnog kluba „Sloga“ te im uručio priznanja i zahvalnice za postignut uspjeh.

Članice ženskog rukometnog kluba Sloga – Paula Barić, Karolina Ćurćić, Valentina Perić i Lucija Tesar, zajedno s trenericom Marijom Plazinom, izbornicom Ženske juniorske reprezentacije, predstavljale su Hrvatsku na YAC 17. Europskom prvenstvu u rukometu na pijesku koje se prošle godine održalo u Varni, Bugarska. Zbog ovog vrhunskog uspjeha, trenerici i članicama kluba uručena su Zahvalnice Grada Svete Nedelje za sveukupni rad i zasluge u promicanju sporta.

Zamjenik Deak od srca je čestitao članicama ŽRK Sloga na izvrsnom plasmanu.

-U juniorskoj kategoriji ponosno ući u dres reprezentacije RH i zastupati ju na Europskom prvenstvu zaista je i više nego izvrstan rezultat. Drago mi je da se trud vas samih, ali i vaših trenerica, isplatio i da ste postigli ovakve izvrsne rezultate. Želim vam mnogo uspjeha u ostvarenju vaših sportskih snova i ciljeva, a mi ćemo vas ponosno podržavati i dalje – istaknuo je zamjenik gradonačelnika.

Uime nagrađenih zahvalila se predsjednica ŽRK Sloga Martina Jaklenec istaknuvši kako je izuzetno ponosna da su igrajući u dresu reprezentacije predstavljale i Grad Svetu Nedelju.

-Upravo zato htjela bih zahvaliti Gradu, gradonačelniku i zamjenicima na podršci tijekom svih godina djelovanja kluba – rekla je Jaklenec.

Foto: FB Gabrijel Deak
www.sjever.hr / grad-svetanedelja.hr
01.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.