Now Reading:
Proizvod iz Međimurja konkurira za prestižnu talijansku nagradu za dizajn
Full Article 2 minutes read

Proizvod iz Međimurja konkurira za prestižnu talijansku nagradu za dizajn

sobočan

Movo mobilne radne jedinice međimurske tvrtke Sobočan, od predstavljanja tržištu 2020. godine do danas, prepoznate su kao odgovor na potrebe fleksibilnog radnog mjesta te ujedno nagrađivane od struke za inovativnost i jedinstven dizajn. Tako je movo model THE FREE SPIRIT sada nominiran za A’Design Award, najprestižniju talijansku nagradu za dizajn te jednu od najutjecajnijih u svijetu.

THE FREE SPIRIT, jedan od sedam modela movo mobilnih radnih jedinica koji je nominiran za A’Design nagradu, oduševljava jednostavnošću, elegancijom i funkcionalnošću, a glavna ideja prema kojoj je nastao jest jednostavno pomicanje radnog elementa iz jedne prostorije u drugu, ovisno o aktivnostima i dinamici u radnom prostoru ureda ili kuće.

Prestižna talijanska A’Design nagrada dodjeljuje se od 2009. godine s ciljem promicanja novih ideja i talenata, poticanja rasprava o dizajnu, njegovoj ekonomskoj i društvenoj moći. Najbolji radovi biraju se u više kategorija prema kriterijima inovativnosti, tehničkih karakteristika te sposobnosti rješavanja složenih dizajnerskih problema. Natjecanje promiče najviše standarde u dizajnu, zagovarajući bolje razumijevanje i važnost dizajna u svim aspektima života.

www.sjever.hr 01.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.