Now Reading:
Održana izborna skupština UBDR Sv. Juraj Gornja Stubica – Predsjednik i dalje ostaje Nenad Barimac, dopredsjednik Stjepan Tušek
Full Article 1 minutes read

Održana izborna skupština UBDR Sv. Juraj Gornja Stubica – Predsjednik i dalje ostaje Nenad Barimac, dopredsjednik Stjepan Tušek

U Sportskom centru Matija Gubec u nedjelju je održana redovna izvještajna i izborna skupština Udruge branitelja Domovinskog rata Sveti Juraj Gornja Stubica.

Na skupštinu se odazvalo 37 od 61 člana udruge te su pročitana izviješća o radu Udruge za 2021., a doneseni su i potvrđeni plan rada i financijski plan za 2022. godinu, koji su prihvaćeni jednoglasno. Izabrano je i staro odnosno novo vodstvo pa tako predsjednik i dalje ostaje Nenad Barimac, dopredsjednik Stjepan Tušek, a tajnik Stjepan Lešković. Izabran je također i Središnji odbor udruge, te Nadzorni odbor, svi na mandat od 4 godine.

Skupštini su prisustvovali i predstavnici braniteljskih udruga iz Jarmine, Karlovca, Bedekovčine, Oroslavja, Stubičkih Toplica i predstavnik Udruge umirovljenika Gornje Stubice te načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić koji se tom prigodom zahvalio braniteljima za sve što su učinili u Domovinskom ratu, kao i za sve što čine sada u miru na promicanju istine o Domovinskom ratu. U svom daljnjem obraćanju zaželio je svima puno zdravlja u ovim teškim vremenima, a novom vodstvu udruge i dalje uspješno vođenje Udruge i uspješnu zajedničku suradnju.

www.sjever.hr

01.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.