Now Reading:
U potrazi ste za poslom? Donosimo odlične ponude s tržišta rada sa sjevera Hrvatske
Full Article 3 minutes read

U potrazi ste za poslom? Donosimo odlične ponude s tržišta rada sa sjevera Hrvatske

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Routing menadžera (m/ž) u Varaždinu . Prijave traju do 04.03.2022. Traži se kandidat s minimalno višom stručnom spremom tehničkog ili matematičkog smjera, dobrim analitičkim vještinama i sposobnošću praćenja tehnološkog napretka. Prijavite se putem linka.

iC artprojekt d.o.o. zapošljavaDiplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) i Prvostupnika / Tehničara strojarske struke (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac kandidatima nudi stalni radni odnos. Prijave se zaprimaju do 28.02.2022. putem linka.

Bathrooms4U traži radnike za pozicije: Vodoinstalater (m/ž), Keramičar (m/ž), Stolar (m/ž), Kvalificirani radnik (m/ž). Traži se stručnost u poslu te spremnost na rad u Irskoj. Znanje engleskog jezika nije potrebno jer će Vas kolege iz Hrvatske uvesti u posao. Prijavite se putem brze prijave do 05.03.2022.

Ljekarne Prima Pharme traži Farmaceutskog tehničara (m/ž) u Zlataru. Prijave se zaprimaju do 06.03.2022. Kandidat mora imati završenu SSS i položen stručni ispit. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Mate Mate d.o.o. traži Dostavljača (m/ž) na području Varaždina i Čakovca. Djelatnik će dostavljati narudžbe zaprimljene preko platforme Pauza, Glovo, Wolt i Donesi Me. Prijaviti se možete do 06.03.2022. putem brze prijave.

Magdalena – Klinika za kardiovaskularne bolesti traži Pomoćnog djelatnika u zdravstvu (m/ž). Rad se izvršava u Krapinskim Toplicama. Prijave traju do 03.03.2022. Poslodavac nudi mogućnost zaposlenja na neodređeno, naknadu za trošak prijevoza ili organizirani prijevoz iz Zagreba. Prijaviti se možete putem brze prijave.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava Proizvodno – Transportnog radnika (m/ž). Mjesto rada je Novi Marof. Prijave traju do 12.03.2022. Posao uključuje slaganje gotovih proizvoda na drvene ili metalne palete te vizualnu kontrolu kvalitete proizvoda. Prijavite se ovdje.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljava Recepcionera (m/ž), Konobara (m/ž) i Pomoćnog kuhara (m/ž). Djelatnici se primaju u stalni radni odnos. Rad se izvršava u Oroslavju. Prijaviti se možete do 23.03.2022. putem linka.

Tifon d.o.o. zapošljava Gastro prodavača / Prodavača (m/ž). Mjesta rada su Zagreb, Zaprešić, Karlovac i Samobor. Rok za prijavu je 16.03.2022. Poslodavac nudi dinamičan i raznolik posao sa stimulativnim primanjima i ostalim dodacima na plaću. Prijaviti se možete putem brze prijave.

NTH Mobile d.o.o. zapošljava Agenta u korisničkoj službi za finski jezik (m/ž). Rad se izvršava u Varaždinu, a rok za prijavu je 28.02.2022. Poslodavac nudi profesionalni rast u međunarodnoj kompaniji, dodatne dane godišnjeg odmora, božićnice, jubilarne nagrade i mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete putem brze prijave.

www.sjever.hr

25.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.