Now Reading:
Na kavi s Bitorajcem: Svaku svoju ulogu volim i podjednako su mi drage – najavio i skoro snimanje velike serije
Full Article 2 minutes read

Na kavi s Bitorajcem: Svaku svoju ulogu volim i podjednako su mi drage – najavio i skoro snimanje velike serije

Veliko glumačko ime Rene Bitorajac dobro je poznato svakom Hrvatu, a i van granica Lijepe naše. Uz njegovo ime vežu se brojne zapažene uloge, pa ga mnogi pamte kao Kumerlea iz sitcoma Bitange i princeze, Krpu iz Metastaza ili pak ginekologa Danka iz Ljudoždera Vegetarijanca.

Uz brojne nagrade i priznanja koje je primio za svoj rad, Rene je zajedno s kolegom Brankom Đurićem Đurom osnivač jednog od najmodernijih kazališta u Hrvatskoj „Luda kuća.”

U subotu je stigao u Varaždin gdje je u kafiću Palacha svog kolege i prijatelja Jana Kerekeša popio kavu sa svojim obožavateljima te otkrio brojne pikanterije što iz privatnog, što iz profesionalnog svijeta. Interes za kavicu s Reneom bio je zaista velik te se tražilo mjesto više.

Zanimljiva pitanja koja je pomno smišljao cijelu noć postavljao mu je Jan Kerekeš, a priliku za postavljanje pitanja imala je i publika.

Iako ga ljudi najviše prepoznaju kao Krpu i Kumerlea, Rene ističe kako je vezan i uz druge uloge, a onu u Ljudožderu Vegetarijancu smatra puno boljom od nekih drugih.

Svaku svoju ulogu volim i podjednako su mi drage. Trenutno se pripremamo za veliku seriju Metropolitanci za HRT koju ćemo početi snimati sredinom ožujka i snimat će se tri mjeseca, a imam jednu ugodnu, lijepu ulogu koja ne talasa previše. Serija će biti jako dobra – rekao nam je Bitorajac.

Prokomentirao je s nama i ratna zbivanja na europskom tlu, na što kaže da rata kod nas nema i da ga vjerojatno neće ni biti, ali je ružno da se uopće događa negdje u blizini, posebno u ovo pandemijsko vrijeme.

Očito su takva vremena i nadam se da će dolaskom proljeća sve procvjetati – optimistično je zaključio.

abrkic/sjever.hr
26.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.