Now Reading:
Antolić Vupora: Skupština Varaždinske županije mjesto je digniteta i tolerancije, a ne mjesto dobacivanja i vrijeđanja skupštinara
Full Article 2 minutes read

Antolić Vupora: Skupština Varaždinske županije mjesto je digniteta i tolerancije, a ne mjesto dobacivanja i vrijeđanja skupštinara

Predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije i saborska zastupnica Barbara Antolić Vupora nakon sjednice Skupštine Varaždinske županije održane u ponedjeljak pozvala je sve da svojim ponašanjem i međusobnom komunikacijom zadrže razinu digniteta koju to predstavničko tijelo zaslužuje. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Posebno se obratila iskusnijim kolegama političarima koji iza sebe imaju već dobar broj političkih utakmica u nogama da upravo svojim ponašanjem i izjavama daju pozitivan primjer mlađim kolegama, a ne da rade suprotno.

-Kada vijećnik u Skupštini postavi pitanje, na županu je da u skladu sa svojim mogućnostima i poznavanjem informacija odgovori na pitanje, a ne da svojim neprimjerenim istupom omalovažava članove Skupštine koji su na to mjesto izabrani voljom građana Varaždinske županije. Skupština Varaždinske županije kao najviše predstavničko tijelo, ali ni građani naše županije, takav način komunikacije i ponašanja kakav smo nedavno svjedočili jednostavno ne zaslužuju – kazala je Antolić Vupora ističući da je obveza svih zajedno zadržati dignitet i razinu tolerantnog ponašanja.

Ujedno je apelirala na pojedine vijećnike da se suzdrže od svojih komentara, posebice onih koji su Skupštinu pokušali usporediti sa životinjskim svijetom.

– Nedopustivo je da jedan od izabranih vijećnika predsjedniku Skupštine dobacuje da je dobro što je veterinarske struke pa zna sa životinjama. Takav način ponašanja je jednostavno neprihvatljiv – završila je predsjednica županijskog SDP-a.”

www.sjever.hr
23.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.