Now Reading:
Opet vozio pijan i bez vozačke – ostao bez vozila i završio u zatvoru, a novčana kazna je paprena!
Full Article 1 minutes read

Opet vozio pijan i bez vozačke – ostao bez vozila i završio u zatvoru, a novčana kazna je paprena!

U ponedjeljak, 21. veljače u 11.50 sati u Strmcu Podravskom, policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske zaustavili su osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 1.10 g/kg upravljao 32-godišnjak.

Kako je utvrđeno, vozio je prije stjecanja prava na upravljanje tj. bez položenog vozačkog ispita te za vrijeme kad mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije i mjera zabrane polaganja vozačkog ispita zbog prethodno akumuliranih negativnih prekršajnih bodova. Zbog svega toga te zbog činjenice da je riječ o višestrukom recidivistu u činjenju istovrsnih prekršaja, uhićen je i priveden u prostorije policije gdje je zadržan do otrježnjenja.

Muškarac će danas biti priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Varaždinu, a za počinjene prekršaje  prijeti mu izricanje novčane kazne u iznosu do 75.000 kuna, kazna zatvora u trajanju do 120 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 24 mjeseca.
Od okrivljenog je privremeno oduzeto motorno vozilo kojim je počinio prekršaje s prijedlogom trajnog oduzimanja.

vzaktualno.hr

Input your search keywords and press Enter.