Now Reading:
Mališani u Zaprešiću školske će praznike iskoristiti za učenje i zabavu – kreću besplatne dramske i radionice recikliranja
Full Article 1 minutes read

Mališani u Zaprešiću školske će praznike iskoristiti za učenje i zabavu – kreću besplatne dramske i radionice recikliranja

Osnovnoškolci u Zaprešiću svoje će školske praznike, od 21. do 25. veljače iskoristiti za zabavu i učenje jer ih u sklopu projekta Centric očekuju besplatne radionice i aktivnosti.

Naime, tijekom drugog dijela zimskih praznika u CEZAM-u i Pučkom otvorenom učilištu Zaprešić održavat će se besplatne dramske i radionice recikliranja za učenike osnovnih škola.

Ako je i vaše mališane uvijek zanimalo kako nastaje predstava i što se sve događa na pozornici prije i tijekom scenske izvedbe, dramska radionica koja im otkriva sve tajne svijeta kazališta idealna je za njih. Na zanimljivim radionicama recikliranja će pak rastaviti stare tipkovnice, miksere, satove i saznati što se sve može izraditi od elektroničkog otpada.

Radionice su besplatne uz obaveznu prijavu na vedran.iskra1@gmail.com za dramske radionice koje će se održati u srijedu i četvrtak te na pouz.info@gmail.com za radionice recikliranja koje su na redu u srijedu i petak.

Zabava, ali i učenje su zagarantirani.

www.sjever.hr / FB Grad Zaprešić / FB Pučko otvoreno učilište Zaprešić
21.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.