Now Reading:
Varaždin pobijedio i Cibaliju
Full Article 2 minutes read

Varaždin pobijedio i Cibaliju

Nogometaši Varaždina u 17. kolu Druge hrvatske nogometne lige u subotu su na svom stadionu pobijedili vinkovačku Cibaliju 1:0. Strijelac pogotka vrijednog tri boda bio je Kolarić u 91. minuti.

Trener Varaždina Mario Kovačević rekao je poslije utakmice da je pobjeda izborena teško, ali zasluženo.

– Upozoravao sam cijeli tjedan da ekipa Cibalije nema što izgubiti. Mi smo im puno u tome pomogli. Možda nas je prvo mjesto malo sputalo pa smo mislili da će pobjeda doći sama od sebe. Vjerovali smo u svoju kvalitetu, bez obzira što je utakmica mogla otići na bilo koju stranu. Vjerovali smo do kraja i nagradilo nas je to pogotkom u zadnjoj minuti – rekao je Kovačević.

I strijelac Matija Kolarić misli da je pobjeda zaslužena.

– Trebali smo i prije zabiti i riješiti utakmicu. Čestitam ekipi, dali smo sve od sebe i zasluženo uzeli tri boda. Idemo dalje – kazao je Kolarić.

Trener Cibalije Darko Jozinović kazao je da su očekivali pritisak Varaždina, ali da su u utakmicu ušli kao što trebaju na gostujućem terenu.

– Imali smo šanse, da smo zabili kod 0:0 bilo bi drugačije. Nažalost nismo izdržali do kraja, ali nemam što zamjeriti igračima – izjavio je Jozinović.

Varaždinci su ovom pobjedom ostali na prvom mjestu ljestvice s 33 boda. U sljedećem kolu, u subotu od 17 sati, bit će domaćini Interu iz Zaprešića.

n.kalajdžija / www.sjever.hr
19.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.