Now Reading:
Damian van Bruggen više nije igrač koprivničkog prvoligaša, Slaven Belupo u petak kod Gorice
Full Article 2 minutes read

Damian van Bruggen više nije igrač koprivničkog prvoligaša, Slaven Belupo u petak kod Gorice

Damian van Bruggen više nije igrač Slaven Belupa. Svoju karijeru će nastaviti u slovenskoj Olimpiji. Nizozemski stoper za koprivnički je klub upisao 54 nastupa, 48 u prvenstvu i šest u Kupu. Postigao je jedan pogodak, u 25. kolu prošle sezone pogodio je za 1:1 protiv Rijeke na Rujevici, te je zaradio sedam žutih kartona. Debitirao je 11. rujna 2020. u remiju Slaven Belupa i Šibenika u Koprivnici rezultatom 0:0.

„Damian, hvala na svemu što si učinio za naš klub i sretno u nastavku karijere!“, poručili su iz Slaven Belupa.

Koprivnički nogometaši ovog će petka gostovati u Velikoj Gorici. U sklopu 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige snage će odmjeriti s petoplasiranom momčadi prvenstva – Goricom. Goričani na svom kontu imaju 29 bodova, šest više od Koprivničana. U oba međusobna susreta ove sezone Slavenaši su upisali poraze. U Gorici je bilo 1:0, a u Koprivnici 1:2. Jedini pogodak za koprivničku momčad u tom je susretu postigao Laušić.

Glavni sudac utakmice bit će Ivan Bebek (Rijeka), dok će njegovi pomoćnici biti Anto Marić (Zagreb), Dejan Vuković (Zagreb) i Ivan Matić (Osijek). VAR sudac bit će Marin Vidulin (Kanfanar), a AVAR Robi Kezele (Rijeka).

Utakmica na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici igrat će se u petak s početkom u 18 sati.

tekst i foto: nk-slaven-belupo.hr

www.sjever.hr
16.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.