Now Reading:
Hoće li Ćorić doći u Jerovec? Batinić poručio: Ne vrijeđajte zdrav razum građana!
Full Article 2 minutes read

Hoće li Ćorić doći u Jerovec? Batinić poručio: Ne vrijeđajte zdrav razum građana!

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić je po pitanju odluke Vlade Republike Hrvatske o poništenju referenduma najavljenog za 20. veljače prilično izravan i uz poziv ministru Tomislavu Ćoriću da dođe u Jerovec poručio je neka ne vrijeđaju zdrav razum građana.

U Gradu Ivancu nema nimalo sumnje u to da je Odluka o poništenju referenduma HDZ-ova Ministarstva uprave isključivo politički motivirana.

-HDZ-ova ministarstva ovu su priču koordinirano i rutinski odradila i to na štetu ne samo Grada Ivanca i njegovih građana, već i građana svih ostalih 5 općina i gradova bivše Općine Ivanec. Nažalost, time je Vlada RH građanima oduzela njihovo Ustavom i zakonom zajamčeno pravo da izraze svoju volju o ključnim stvarima važnim za njihov život u lokalnoj sredini – poručuje Batinić.

-Doista bih volio da ministar Ćorić dođe u Jerovec i da vidi to mjesto koje je u njegovu resoru i čiju sudbinu uređuje svojim direktivama. Htio bih, da kao Vladin dužnosnik, stane pred građane Jerovca i pojasni im svoju izjavu o tomu „da interes svih nas mora biti solidarizacija i zajedništvo na razini čitave države“. Drugim riječima: Jerovčani, budite solidarni pa zbrinite susjedovo smeće! Bojim se da mu se njihova poruka ne bi svidjela – naglašava Batinić.

www.sjever.hr / FB Grad Ivanec
14.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.